Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată de varză în stil asiatic
Modesta salată de varză şi morcov poate fi ridicată pe un piedestal gastronomic, dacă uleiul şioţetulobişnuit sunt înlocuite cu această marinadă asiatică.
Pentru salată:
Pentru marinadă:
Mod de preparare
1.Morcovul se taie pai sau se rade prin răzătoarea măşcată.
2.Varza se taie cât mai subţire, alungit.
3.Ceapa verde se taie sub un unghi ascuţitşisubţire.
4.Legumele se combină şi se „afânează” uşor într-un bol mare de salată sau în boluri individuale.
5.Se amestecă toate ingredientele pentru marinadă într-o cană până când mierea se dizolvă complet.
6.Marinada se toarnă peste salată, apoi se lasă pentru 20 de minute să se odihnească.
7.Salata se serveşte presărată cu frunze de coriandru sau de pătrunjel şi stropită cu câteva stoarceri de lămâie verde.
Marinada în exces se va păstra la rece, într-un vas închis, pentru alte salate crude sau pentru legume la gril.
METEO // Cum vă fi vremea de Paşte în R. Moldova
VIDEO // ,,PROIMOBIL", analiză minuțioasă privind perspectiva PREȚURILOR pe piața imobiliară până la finele anului. Când e cea mai bună perioadă pentru procurarea unei locuințe la un preț bun
Constantin Olariu, despre exodul clericilor de la Mitropolia Moldovei: S-au săturat de abuzurile rusești și revin la biserica neamului