Reţeta Tamarei Șchiopu // Salată verde cu marinadă de miere
Această rețetă se potrivește perfect pentru un picnic, iar marinada o adăugați în salată când ajungeți la fața locului, înainte de a o servi.
Pentru salată:
Pentru marinadă:
Ingredientele sunt amestecate și zbătute viguros până când obțineți un sos uniform. Adăugați după gust din ingredientele de mai sus, dacă doriți ca marinada să fie mai dulce, mai acră sau mai sărată.
Pentru volum, puteți adăuga ulei.
Turnați marinada peste frunzele pregătite.
Amestecați bine salata și serviți-o imediat.
Clubul „EtnoGastronomica” a lansat un proiect inedit, PICNIC LA FERMĂ, prin care își propune ca membrii clubului să cunoască producătorii autohtoni, prin vizite la fermele lor. Primul picnic a avut loc la prisaca „Mai Dulce”, din r-nul Ungheni, iar oaspeții, pe lângă plăcinte și vin de casă, au savurat și o salată verde cu marinadă, pe care am pregătit-o pe loc folosind mierea de la „Dulce Plai”.
Povestea TRAGICĂ a celor mai cunoscuți cvintupleți din lume: Cele cinci fetițe, separate de familie și expuse ca la grădina zoologică
Moartea misterioasă a geniului Eminescu sau cine a vrut să îl facă nebun?
FOTO // Drumul LUNG al unui test pentru COVID-19, rezultatele căruia sunt gata în cel puțin opt ore: Cum decurge o zi de muncă a angajaților de la laboratorul virusologic al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică