REȚETĂ // Cel mai rapid aperitiv – chiftele de cartofi cu brânză
Dacă vrei să prepari un fel de mâncare delicios, dar nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie, avem noi o propunere. Chiftelele de cartofi cu brânză sunt ideale pentru zilele alea când ai poftă de ceva bun și rapid.
Ingrediente:
300 g cartofi;
2 ouă;
1 lingură de brânză rasă;
Sare;
Piper;
2 linguri de făină;
2 linguri de untură.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii, se curăță și se trec prin sită sau prin mașina de tocat carne. Se amestecă cu o lingură de făină, cu ouăle bătute ca pentru omletă, cu o lingură de brânză rasă, sare și puțin piper.
Cu această pastă se face un cârnat gros care se taie felii de un deget de groase. Aceste felii se dau prin făină și se prăjesc pe amândouă părțile în untură fierbinte.
Sursa: avantaje.ro
ÎPS Părinte Mitropolit PETRU, Pastorală de Paşti, 2024: „Suntem datori să stăm drepți și să mărturisim adevărata credință, adevăratele valori ortodoxe, să ne apărăm identitatea noastră spirituală românească"
FC Zimbru și Petrocub Hâncești au lăsat-o pe FC Sheriff fără niciun trofeu în sezonul 2023/2024. Cele două echipe vor juca FINALA Cupei Moldovei
Peste 250 de doritori să monitorizeze desfăşurarea examenelor de clasa a IX-a în opt raioane. MEC mai caută încă 150