REȚETĂ // Friptură delicioasă cu ciuperci
Dacă ai în frigider ciuperci, carne si o mână de măsline, GATA CINA! Cum prepari o delicioasă friptura cu ciuperci.
Ingrediente:
650 g carne de porc
o conservă mică ciuperci
100 g măsline feliate
300 ml vin alb sec
100 ml ulei
cimbru
sare
piper
Mod de preparare:
1. Carnea tăiată felii se rumenește în ulei să-și schimbe culoarea uniform.
2. Se scoate carnea și se pun ciupercile trecute sub un jet de apă rece și bine scurse.
3. Se lasă cinci minute la călit, se adaugă carnea și vinul, cimbrul, sarea și piperul.
4. Se lasă la fiert sub capac 20 de minute, se ia capacul și se pun măslinele. Se mai lasă 10 minute pe foc.
Sursa: libertateapentrufemei.ro
METEO // Cum vă fi vremea de Paşte în R. Moldova
VIDEO // ,,PROIMOBIL", analiză minuțioasă privind perspectiva PREȚURILOR pe piața imobiliară până la finele anului. Când e cea mai bună perioadă pentru procurarea unei locuințe la un preț bun
Constantin Olariu, despre exodul clericilor de la Mitropolia Moldovei: S-au săturat de abuzurile rusești și revin la biserica neamului