22:09:54 02.04.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Humus cu sfeclă roșie

Social 08.11.2014 17:30 Vizualizări1628
Rețeta Tamarei Șchiopu // Humus cu sfeclă roșie

Un produs extrem de bogat în microelemente - humusul clasic din bob năut - devine și mai gustos, și mai atractiv dacă i se adaugă sfeclă roșie.

Este delicios în tartine pentru prânz sau ca o gustare servită cu bețișoare de morcov, țelină, daicon sau bastonașe de pâine, în loc de furculiță.

Ingrediente

·400 de grame de bob năut fiert

·patru sfecle mici, fierte, curățate și tăiate cubulețe

·patru căței de usturoi tocat

·sucul unei lămâi stoarse

·90 ml de ulei de măsline

·o linguriță de chimen măcinat

·63 ml de tahini (pastă de susan, opțional)

Ingredientele se pun într-un blender și se amestecă până când se formează o pastă uniformă.

Dacă humusul e prea uscat, se mai adaugă un pic de ulei preferat.

Autor:
Top stiri

Sondaj
Credeți că lupta împotriva corupției mari va fi impulsionată prin comasarea Procuraturii Anticorupție și PCCOCS?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte