17:55:36 25.04.2024
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată de Savoy sote cu bob năut

Social 29.11.2014 16:30 Vizualizări2304 Autor: Ziarul National
Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată de Savoy sote cu bob năut


Ingrediente

  • trei căței de usturoi, feliați subțire
  • trei linguri de ulei
  • 500 de grame de frunze de salată de Savoy, tocate
  • 250 de grame de bob năut fiert
  • un ardei iute, tocat
  • sare
  • Metoda de preparare

      1.Usturoiul se călește într-o tigaie mare, împreună cu uleiul, la foc mediu, mestecând frecvent, ca să nu se ardă, aproximativ șapte minute.

      2.Se adaugă jumătate din frunzele de salată.

      3.Tigaia se acoperă cu un capac și se lasă timp de două minute ca frunzele să se înăbușe, după care se adaugă restul frunzelor, mestecând bine.

      4.Tigaia se acoperă din nou și se lasă la foc încet pentru 20 de minute, până când frunzele se înmoaie bine.

      5.Se adaugă bobul năut fiert, ardeiul iute și sarea.

      6.Se încinge totul timp de cinci minute, după care garnitura se servește fierbinte, cu pește, tocană sau orez.


    Top stiri

    Parteneri
    Descoperă
    Punct de vedere NAȚIONAL
    22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

    20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

    19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

    Promo
    Abonament
    Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
    Recomandat
    Sondaj
    Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
    Prietenii noștri

    Widget cu noutăți la tine pe site

    Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md