Rețeta Tamarei Șchiopu // Garnitură din morcov și sfeclă furajeră, cu pesto din nuci
Ingrediente
Metoda de preparare
1.Usturoiul întreg se învelește în folie de aluminiu și se coace în rola fierbinte de 200 grade C timp de 35 de minute, până când se înmoaie bine și se rumenește.
2.Morcovul și sfecla se fierb în puțină apă cu sare, până devin moi și se transformă ușor într-un pireu, împreună cu usturoiul copt și un pic de ulei sau unt.
3.Pătrunjelul, miezul de nuci, uleiul și sucul de lămâie se pun într-un blender de bucătărie și se amestecă să formeze un sos pesto uniform.
4.Pireul de morcov cu sfeclă se condimentează după gust cu sare și piper și se aranjează ca o moviliță într-un bol.
5.Se toarnă deasupra sosul pesto.
6.Se servește cu bețișoare crude de daicon, de țelină sau cu bastonașe de pâine sau pesmeți.
Politicienilor să le fie interzisă simularea credinței
„Vorbiţi despre referendum!": Mesajul preşedintei Maia Sandu pentru cetățenii din diasporă care au revenit acasă de Paşte
Comandamentul SUA în Europa și Africa, exercițiu cu militarii din R. Moldova: Salturi cu parașuta şi trageri de luptă din armamentul de infanterie