Rețeta Tamarei Șchiopu // Tort cu morcov
Străduiţi-vă să alegeţi morcovi din cei mai dulci pentru această reţetă.
Ingrediente
Mod de preparare
1.Încălzim cuptorul până la temperatura de 180 de grade Celsius.
2.Într-o strachină adâncă amestecăm toate ingredientele, în afară de morcovi şi suc, până ce obţinem o masă fărâmicioasă.
3.Adăugăm morcovul ras şi sucul de mere şi amestecăm bine totul cu o lingură de lemn.
4.Ungem o tavă ovală pentru copt (20-22 cm) cu grăsime vegetală, după care turnăm aluatul.
5.Coacem tortul în cuptorul fierbinte timp de o oră. Vom controla cu o scobitoare ca aluatul din mijloc să fie bine copt. Dacă vârful scobitoarei iese uscat după o împungere, înseamnă că tortul e gata.
6.Lăsăm să se răcească, iar după asta aranjăm tortul pe un vas de servit şi îl presurăm cu zahăr pudră pe deasupra.
7.Servim tortul la ceai sau la cafea.
Drama găgăuză, a căpiat ChatGPT-ul lui Băluțel sau cine „simte ke aprape primavara...”?
Liderul PNL Diarpora R. Moldova, discuție cu cetățenii și aleșii locali din Ștefan Vodă: ,,Alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie au un rol important pentru R. Moldova și parcursul său european"
Boxul din R. Moldova, din nou la ÎNĂLȚIME. Pugiliștii noștri au obținut trei MEDALII la Campionatul European din Serbia