Rețeta Tamarei Șchiopu // Dumicate simple cu ciocolată
Dumicat este o îmbucătură sau bucățică mică de mâncare ce poate fi consumată dintr-o înghițitură.
Ingrediente
Metoda de preparare
1.Puneți fulgii de cocos, prunele uscate, miezul de nuci și mierea într-un mixer de bucătărie. Mestecați bine până când se formează o pastă groasă.
2.Întindeți pasta pe o foaie de pergament de bucătărie, folosind o paletă sau un cuțit lat. Formați un pătrat de 15 cm cu grosimea de 1,5 cm. Plasați în frigider.
3.Topiți ciocolata împreună cu untul ales într-un vas pus la aburi.
4.Întindeți ciocolata topită deasupra pastei. Presărați un pic de sare de mare (opțional) și plasați din nou în frigider pentru 2-3 ore.
5.Tăiați blatul în 25 de pătrățele și serviți sau păstrați tabletele într-un container sigilat. Consumați-le timp de cinci zile, maximum.
Drama găgăuză, a căpiat ChatGPT-ul lui Băluțel sau cine „simte ke aprape primavara...”?
Liderul PNL Diarpora R. Moldova, discuție cu cetățenii și aleșii locali din Ștefan Vodă: ,,Alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie au un rol important pentru R. Moldova și parcursul său european"
Boxul din R. Moldova, din nou la ÎNĂLȚIME. Pugiliștii noștri au obținut trei MEDALII la Campionatul European din Serbia