Rețeta Tamarei Șchiopu // Topinambur sub sos de usturoi
Ingrediente pentru patru persoane
1.Într-o tigaie topim o lingură de unt cu uleiul pregătit, la foc mediu.
2.Adăugăm feliile de topinambur, un pic de sare și piper proaspăt măcinat.
3.Pregătim timp de 10 minute, până se rumenește și începe să se înmoaie. Vom amesteca frecvent.
4.Transferăm topinamburul într-un platou de servit.
5.Topim untul rămas și adăugăm usturoiul pisat. Mestecăm intens până se rumenește, dar vom urmări să nu se ardă (două minute maximum).
6.Adăugăm sucul de lămâie și înlăturăm tigaia de pe foc.
7.Turnăm sosul peste topinambur și servim imediat, în calitate de garnitură, cu salate crude, bucate din carne sau din pește.
VIDEO // Un nou atac armat în Sydney. Patru persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul slujbei. Momentul, transmis LIVE
Ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măsline? Nici nu-ţi imaginezi
Marina Tauber oferă DETALII despre mitingul de duminică. Deputata infirmă că s-ar pregăti destabilizări: „Va fi o acțiune pașnică. Protestele, mitingurile sunt acțiuni democratice”