Rețeta Tamarei Schiopu // Tocană de iarnă
Rădăcinoasele de sezon sunt niște depozite adevărate de vitamine și nutrienți, în perioada când natura ne oferă mai puțin de pe câmpuri și din grădini. Pregătiți această tocană la foc foarte încet sau într-un vas special Slow Cooker, în care legumele se înăbușă sub temperatura de fierbere, timp de 6-7 ore. Aroma este absolut deosebită.
Ingrediente pentru 5-6 persoane
Amestecați toate ingredientele într-un vas adânc.
Adăugați uleiul, verdețurile, sare și piper negru, după gust.
Turnați sucul de roșii deasupra.
Nu este neapărat ca sucul să acopere legumele. Sub un capac greu, la foc tare mic, legumele vor elibera lichid exact atât cât e necesar.
Țineți tocana sub capac, la un foc foarte mic, sau în cuptor la temperatura de 140 de grade C, timp de 5-6 ore. Tocana este gata atunci când toate legumele s-au înmuiat, iar aromele s-au amestecat într-o savoare delicioasă.
România a livrat în R. Moldova o cantitate-RECORD de gaze, aproape de capacitatea maximă a conductei Iași - Ungheni - Chișinău. Electricitatea din România a acoperit vineri 75% din consumul republicii noastre
Vicepremierul Mihai Popșoi, întrevedere la Kiev cu Volodimir Zelenski: ,,Ucraina apără valorile noastre comune și protejează R. Moldova de urgia Kremlinului”
Lovitură pentru Putin din partea lui Zelenski: Armata Ucrainei are un AVANTAJ neașteptat, cu 50% mai puternic decât Rusia