14:25:26 23.01.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Sparanghel la grătar

Reportaj 30.05.2015 16:30 Vizualizări1223 Autor: Ziarul National
Rețeta Tamarei Șchiopu // Sparanghel la grătar sursa: google.ro

Fiindcă e sezonul grătarelor și al picnicurilor, vă recomand să uimiți musafirii cu sparanghel la grătar.

Vlăstarii de sparanghel se spală bine, apoi se înlătură capetele uscate și lemnoase.

Dacă sparanghelul a fost cules mai înainte, puteți curăța tulpina de fibrele exterioare.

Vlăstarele pregătite se ung cu ulei preferat și se condimentează cu sare și piper.

Amatorii pot adăuga și un pic de usturoi feliat și fire de ceapă verde.

Vlăstarele se pun pe grătar sau pe o tavă-gril și se pregătesc pe o parte și pe alta până se rumenesc și se caramelizează un pic.

Se servește sparanghelul atât fierbinte, cât și rece.

Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

27.12.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, al doile...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cine credeți că va prelua puterea în R. Moldova, după alegerile parlamentare din 2025?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md