12:29:17 29.04.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată nutritivă fără gluten

Social 02.04.2016 16:30 Vizualizări1444
Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată nutritivă fără gluten

Intoleranța la gluten a devenit o epidemie globală. Mulți o explică prin consumul de produse înalt rafinate și procesate, pe care organismul nu le poate digera.

Ingrediente pentru 4 persoane

  • fasole roșie fiartă - 450 g
  • porumb zaharat conservat - 450 g
  • miez de floarea-soarelui - 100 g
  • soriz sau orez fiert - 100 de grame
  • frunze de salată verde
  • o legătură de pătrunjel
  • o sfeclă crudă rasă
  • un morcov crud ras
  • vlăstare verzi de ceapă
  • Pentru marinadă

  • ulei preferat
  • oțet de mere sau suc de lămâie
  • sare și piper negru
  • o lingură de miere
  • Pregătiți marinada, prin amestecarea tuturor ingredientelor, după gust.

    Amestecați legumele, cerealele și semințele într-un bol adânc, după care turnați marinada și amestecați cu grijă.

    Dacă doriți, serviți salata învelită în foi de lavaș de post, apoi tăiată rondele.

    Autor: Tamara Șchiopu
    Top stiri

    Parteneri
    Descoperă
    Punct de vedere NAȚIONAL
    30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

    30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

    27.12.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, al doile...

    Sondaj
    Credeți că lupta împotriva corupției mari va fi impulsionată prin comasarea Procuraturii Anticorupție și PCCOCS?
    Prietenii noștri

    Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte