17:06:18 01.04.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată de Savoy sote cu bob năut

Social 29.11.2014 16:30 Vizualizări2557
Rețeta Tamarei Șchiopu // Salată de Savoy sote cu bob năut

Ingrediente

  • trei căței de usturoi, feliați subțire
  • trei linguri de ulei
  • 500 de grame de frunze de salată de Savoy, tocate
  • 250 de grame de bob năut fiert
  • un ardei iute, tocat
  • sare
  • Metoda de preparare

      1.Usturoiul se călește într-o tigaie mare, împreună cu uleiul, la foc mediu, mestecând frecvent, ca să nu se ardă, aproximativ șapte minute.

      2.Se adaugă jumătate din frunzele de salată.

      3.Tigaia se acoperă cu un capac și se lasă timp de două minute ca frunzele să se înăbușe, după care se adaugă restul frunzelor, mestecând bine.

      4.Tigaia se acoperă din nou și se lasă la foc încet pentru 20 de minute, până când frunzele se înmoaie bine.

      5.Se adaugă bobul năut fiert, ardeiul iute și sarea.

      6.Se încinge totul timp de cinci minute, după care garnitura se servește fierbinte, cu pește, tocană sau orez.

    Autor:
    Top stiri

    Parteneri
    Descoperă
    Punct de vedere NAȚIONAL
    30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

    30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

    27.12.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, al doile...

    Sondaj
    Credeți că lupta împotriva corupției mari va fi impulsionată prin comasarea Procuraturii Anticorupție și PCCOCS?
    Prietenii noștri

    Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte