08:48:08 23.01.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură din sfeclă roșie cu ciocolată

Social 06.06.2015 16:26 Vizualizări1242 Autor: Ziarul National
Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură din sfeclă roșie cu ciocolată sursa: google.ro

Ingrediente

  • 500 de grame de sfeclă roșie fiartă și rasă mărunt
  • 100 de grame de unt
  • 200 de grame de ciocolată neagră
  • o linguriță extract de vanilie
  • 250 de grame de zahăr
  • trei ouă
  • 100 de grame de făină
  • 25 de grame de cacao

      1.Cuptorul se încălzește până la 160 de grade C.

      2.Sfecla se pune într-o sită să se scurgă excesul de lichid.

      3.Într-un robot de bucătărie se mestecă untul, ciocolata și sfecla roșie. Ciocolata și untul se vor topi pe parcurs.

      4.Zahărul se zbate cu ouăle, apoi se amestecă atent cu mixul de sfeclă, unt și ciocolată.

      5.Se adaugă făina și cacao, să se formeze un aluat uniform.

      6.Aluatul se toarnă într-o tavă adâncă de copt, tapetată cu pergament de bucătărie și se coace 30-35 de minute.

      7.Se lasă să se răcească, se presară cu zahăr pudră, apoi se taie în formă de romb.

      8.Sunt servite prăjiturile reci, pot fi păstrate la frigider 3-4 zile.


  • Parteneri
    Descoperă
    Punct de vedere NAȚIONAL
    30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

    30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

    27.12.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, al doile...

    Abonament
    Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
    Sondaj
    Cine credeți că va prelua puterea în R. Moldova, după alegerile parlamentare din 2025?
    Prietenii noștri

    Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md