Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură din sfeclă roșie cu ciocolată
Ingrediente
1.Cuptorul se încălzește până la 160 de grade C.
2.Sfecla se pune într-o sită să se scurgă excesul de lichid.
3.Într-un robot de bucătărie se mestecă untul, ciocolata și sfecla roșie. Ciocolata și untul se vor topi pe parcurs.
4.Zahărul se zbate cu ouăle, apoi se amestecă atent cu mixul de sfeclă, unt și ciocolată.
5.Se adaugă făina și cacao, să se formeze un aluat uniform.
6.Aluatul se toarnă într-o tavă adâncă de copt, tapetată cu pergament de bucătărie și se coace 30-35 de minute.
7.Se lasă să se răcească, se presară cu zahăr pudră, apoi se taie în formă de romb.
8.Sunt servite prăjiturile reci, pot fi păstrate la frigider 3-4 zile.
VIDEO // Cine a CÂȘTIGAT alegerile parlamentare anticipate. PAS ar fi acumulat 55,1%, iar BeCS - 24%. În viitorul Parlament va fi și Partidul „ȘOR”. Prezentarea rezultatelor prealabile a sondajului AFTER POLL 2021
Cavcaliuc poate fi CERCETAT PENAL în perioada electorală, în pofida faptului că e candidat la funcția de deputat. Cum comentează PACE decizia CSJ
Nicolae Negru // Primul pas, Maia Sandu cu Volodymyr Zelenski