11:31:18 24.01.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură cu praz și ciuperci

Social 18.04.2015 16:30 Vizualizări2223 Autor: Ziarul National
Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură cu praz și ciuperci

Este o mâncare sățioasă care vă va ține mulțumiți și satisfăcuți cea mai mare parte a zilei.

Ingrediente

  • trei cartofi curățați și tăiați cubulețe
  • o lingură de ulei
  • 400 de grame de praz tăiat rondele
  • 300 de grame de ciuperci
  • 200 de grame de smântână dulce
  • 100 de grame de cașcaval ras
  • 320 de grame de aluat foietaj
  • un ou bătut
  • Metoda de preparare

      1.Cuptorul se încălzește până la 200 de grade Celsius.

      2.Cartofii se fierb cinci minte, apoi se scurg.

      3.Prazul se prăjește cu ciupercile timp de 4-5 minute.

      4.Se amestecă toate ingredientele și se pun într-o tavă de copt.

      5.Se acoperă cu aluatul întins, făcându-se găuri cu furculița ca să iasă aburii.

      6.Se unge cu ou bătut și se dă la cuptor pentru 25-30 de minute, până când se formează o crustă aurie.

      7.Coptura se servește caldă, cu o salată de legume sau cu murături.

    Top stiri

    Parteneri
    Descoperă
    Punct de vedere NAȚIONAL
    30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

    30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

    27.12.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, al doile...

    Abonament
    Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
    Sondaj
    Cine credeți că va prelua puterea în R. Moldova, după alegerile parlamentare din 2025?
    Prietenii noștri

    Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

    Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md