Rețeta Tamarei Șchiopu // Caserolă cu bob
Pentru această tocană este bine să aveți bobul sau fasolea deja fiartă.
Ingrediente pentru 4 persoane
Într-o tavă cu fundul gros „asudăm” prazul cu usturoi, folosind uleiul preferat.
Adăugăm restul legumelor și amestecăm timp de 5-6 minute la foc mediu.
Adăugăm muștarul, apoi făina, amestecând continuu, apoi bulionul, ca să se formeze un sos subțire în jurul legumelor. Lăsăm să clocotească ușor, sub capac, la foc mic, până legumele devin moi, apoi adăugăm fasolea fiartă și smântâna.
Dacă e necesar, mai adăugăm un pic de bulion sau apă fiartă.
Lăsăm totul sub capac să se înfierbânte bine, după care tocana poate fi servită, presărată cu pătrunjel.
Cu murături, mămăligă și alte delicii de iarnă! Poftă bună!
VIDEO // Un nou atac armat în Sydney. Patru persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul slujbei. Momentul, transmis LIVE
Ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măsline? Nici nu-ţi imaginezi
Marina Tauber oferă DETALII despre mitingul de duminică. Deputata infirmă că s-ar pregăti destabilizări: „Va fi o acțiune pașnică. Protestele, mitingurile sunt acțiuni democratice”