00:36:36 21.01.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Cartofi umpluți

Social 03.10.2015 16:30 Vizualizări1359 Autor: Ziarul National
Rețeta Tamarei Șchiopu // Cartofi umpluți

O rețetă simplă pe care am prins-o de la fermierii englezi. Un fel de cartofi copți, dar mai sofisticați, pentru ocazii mai speciale. Și apropo, mâncarea preferată a soțului meu, tot fermier.

    1.Cartofii de mărime medie se coc la temperatura de 400 de grade C timp de o oră, apoi temperatura se reduce la 350 de grade C.

    2.Fiecare cartof copt se taie de-a lungul în două și cu o lingură se coate miezul, se pune într-un bol adânc.

    3.Miezul copt se amestecă cu unt, sare, piper negru. Se pot adăuga și alte ingrediente – mazăre verde, ceapă prăjită, un pic de usturoi.

    4.Cu umplutura obținută se umplu toți cartofii și se aranjează pe o tablă de copt, cu umplutura în sus. După dorință se presară cu cașcaval ras, apoi se pun în cuptor să se înfierbânte bine, timp de 20-25 de minute.

    5.Se servesc cu salate sau cu murături.

Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

27.12.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, al doile...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cine credeți că va prelua puterea în R. Moldova, după alegerile parlamentare din 2025?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md