Rețeta Tamarei Șchiopu // Tort cu morcov


Străduiţi-vă să alegeţi morcovi din cei mai dulci pentru această reţetă.
Ingrediente
Mod de preparare
1.Încălzim cuptorul până la temperatura de 180 de grade Celsius.
2.Într-o strachină adâncă amestecăm toate ingredientele, în afară de morcovi şi suc, până ce obţinem o masă fărâmicioasă.
3.Adăugăm morcovul ras şi sucul de mere şi amestecăm bine totul cu o lingură de lemn.
4.Ungem o tavă ovală pentru copt (20-22 cm) cu grăsime vegetală, după care turnăm aluatul.
5.Coacem tortul în cuptorul fierbinte timp de o oră. Vom controla cu o scobitoare ca aluatul din mijloc să fie bine copt. Dacă vârful scobitoarei iese uscat după o împungere, înseamnă că tortul e gata.
6.Lăsăm să se răcească, iar după asta aranjăm tortul pe un vas de servit şi îl presurăm cu zahăr pudră pe deasupra.
7.Servim tortul la ceai sau la cafea.















































































