Rețeta Tamarei Șchiopu // Dumicate simple cu ciocolată
Dumicat este o îmbucătură sau bucățică mică de mâncare ce poate fi consumată dintr-o înghițitură.
Ingrediente
Metoda de preparare
1.Puneți fulgii de cocos, prunele uscate, miezul de nuci și mierea într-un mixer de bucătărie. Mestecați bine până când se formează o pastă groasă.
2.Întindeți pasta pe o foaie de pergament de bucătărie, folosind o paletă sau un cuțit lat. Formați un pătrat de 15 cm cu grosimea de 1,5 cm. Plasați în frigider.
3.Topiți ciocolata împreună cu untul ales într-un vas pus la aburi.
4.Întindeți ciocolata topită deasupra pastei. Presărați un pic de sare de mare (opțional) și plasați din nou în frigider pentru 2-3 ore.
5.Tăiați blatul în 25 de pătrățele și serviți sau păstrați tabletele într-un container sigilat. Consumați-le timp de cinci zile, maximum.
Un nou protest anunțat de Ilan Șor în fața Procuraturii Generale: „Degrabă, va fi imposibil de reparat situația”. Acțiunea urmează să aibă loc luni, 28 noiembrie
Prima reacție a Partidului „ȘOR”, după ce poliția a DEMONTAT corturile instalate pe bulevardul Ștefan cel Mare: „Noul simbol al PAS este, de astăzi, bâta și cagula”
Un nou protest de amploare în fața Președinției. Partidul „ȘOR" afirmă că la manifestația împotriva guvernării ar participa „peste 45 de mii” de oameni