Cât costă cea mai SCUMPĂ experienţă culinară şi ce oferă
O companie producătoare de diamante din Asia oferă cea mai scumpă experienţă gourmet din lume, pentru suma de două milioane de dolari, un concept ce presupune degustarea celor mai scumpe feluri de mâncare, dar şi o călătorie cu elicopterul şi o croazieră privată de lux.
Mai exact, „călătoria” culinară de două milioane de dolari durează opt ore. Totul se întâmplă în Singapore şi începe cu un zbor de 45 de minute cu elicopterul în timpul căruia poţi vedea cele mai spectaculoase privelişti ale oraşului-stat. Clienţii sunt transportaţi apoi cu un Rolls Royce către locul de unde vor pleca într-o crozieră privată de lux.
Cina va fi ţinută la celebrul Marina Bay Sands Hotel.
Meniul include printre altele stridii Belon proaspete cu spumă de şampanie, caviar Almas (cel mai scump din lume), jamón Ibérico, foie Gras cu traminer roz, ficat de vită, friptură de miel, supă de pui Bresse, biban vărgat, somon sălbatic din Alaska, porumbel fiert, file de porc Glenvale, muşchi de vită Mishima la grătar cu lemn de măr.
Băuturi: 1988 Şampanie Salon ‘S’, 2008 Domaine Leflaive Chevalier-Montrachet Grand Cru, 1996 Domaine de
Sursa: Gandul.info
Politicienilor să le fie interzisă simularea credinței
„Vorbiţi despre referendum!": Mesajul preşedintei Maia Sandu pentru cetățenii din diasporă care au revenit acasă de Paşte
Comandamentul SUA în Europa și Africa, exercițiu cu militarii din R. Moldova: Salturi cu parașuta şi trageri de luptă din armamentul de infanterie