REŢETĂ // SUPĂ cremă de sfeclă roşie cu cartofi
Cu un aspect irezistibil şi cu un gust aparte, această supă cremă este consistentă şi hrănitoare. O alegere perfectă pentru concediu când vrei să găteşti ceva deosebit!
Ingrediente:
3 sfecle roşii
2 cartofi
750 ml apă
2 linguri smântână
2 linguri ulei de măsline
pătrunjel
Mod de preparare:
Dificultate: uşoară · Timp preparare: o oră · Nr. porţii: 2
Se spală cele trei sfecle şi se pun la fiert în coajă, în apă cu puţină sare, ca să capete gust. Apoi se curăţă cartofii de coajă, se taie cubuleţe şi se lasă la fiert timp de 10 minute.
Sfecla fiartă se curăţă, se taie în bucăţi, apoi se pune într-un blender. Se adaugă cartofii fierţi, două linguri de ulei de măsline şi 750 de mililitri de apă, turnată puţin câte puţin. Se amestecă până când crema capătă consistenţă.
După ce se obţine o compoziţie omogenă, se pune într-o oală şi se lasă pentru câteva minute la foc potrivit.
Supa cremă de sfeclă roşie se serveşte caldă sau rece, în boluri, cu pâine integrală sau crutoane. Se adaugă smântână şi puţin pătrunjel sau leuştean tocat.
Poftă bună!
Sursa: eva.ro
Jim Carrey a desenat o caricatură a Melaniei Trump care a pus Twitter-ul pe jar
Cât valorează inelul de logodnă personalizat primit de Maria Sharapova
Cum le-a schimbat trecerea timpului pe cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Imagini vechi de peste 20 de ani