REŢETĂ // Supă gulaş ungurească
Ai avut ocazia să consumi supă gulaş ungurească şi vrei să o prepari şi tu acasă? Descoperă aici reţeta perfectă!
Ingrediente:
- 500 g carne de vită
- 3 cartofi mari
- 2 cepe mari
- 1 ardei gras
- 1 praf de chimen
- 1 linguriţă maghiran
- 6 linguri de bulion
- 2 linguriţe boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dificultate: uşoară
Începem prin a tăia carnea de vită cubuleţe, asta în cazul în care nu am cumpărat deja una specială pentru gulaş. Se căleşte ceapa tăiată mărunt, se adaugă boiaua, sarea, carnea şi se prăjesc câteva minute, după care se adaugă apă.
Se lasă la foc mediu până se fierbe carnea, apoi se adaugă condimentele, ardeiul, bulionul şi cartofii tăiaţi în cubuleţe.
Se fierbe în continuare timp de 15-20 minute şi apoi e numai bună de mâncat.
Poftă bună!
Sursa: eva.ro
INTERVIU // Planul Moscovei, la suprafață. „Salvatorul” regimului separatist de la Tiraspol, care intenționează să livreze gaze naturale în stânga Nistrului, audiat la SIS: „Necesitățile lor sunt de la 2 până la 3 milioane de metri cubi pe zi”
VIDEO // Mesaj TRANȘANT pentru capetele fierbinți de la Chișinău, care vor să bage R. Moldova în RĂZBOI. Recean: „Noi păstrăm pacea, dar Kremlinul vrea instalarea unei administrații proruse, care va facilitată creșterea prezenței militare a Rusiei”
Ministerul Apărării NU confirmă violarea spațiului aerian autohton de încă o rachetă rusească