Vitamina care OMOARĂ cancerul
În ciuda faptului că medicina a făcut progrese imense în diagnosticarea și tratarea tumorilor maligne, cancerul continuă să fie una dintre cele mai întâlnite cauze ale morții oamenilor care trăiesc în țările industrializate.
Din fericire, natura oferă soluții la această problemă. Există o legumă care are în componență agenți anti-tumori. Acest agent este vitamina B17, cunoscută ca amigdalina. Potrivit oamenilor de știință vitamina B 17 este vitală pentru ca oamenii să traisca fără grija că se pot îmbolnăvi de cancer. Cea mai mare concentrație de vitamină se găsește în semințele fructelor rozacee, precum sâmburele de caisă sau migdalele amare.
Diferite documente vechi (2.500 de ani î.H.) provenind din Egiptul Antic și China menționează, potrivit sfatulparintilor.ro, despre derivațiile terapeutice ale migdalelor amare. Papirusurile egiptene (datate cu 5000 de ani în urmă) vorbesc despre folosirea „aqua amigdalorum” pentru tratarea unor tumori ale pielii. Însă studiul sistematic al vitaminei B 17 a început abia în prima jumătate a secolului trecut, când chimistul Bohn a descoperit-o în anul 1802. În curând mulți cercetători au devenit interesați de acest extract pe care l-au numit amigdalină.
Amigdalina este un extract din sâmburele de caisă, ceea ce înseamnă că este doar un supliment alimentar.
VIDEO // Un nou atac armat în Sydney. Patru persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul slujbei. Momentul, transmis LIVE
Ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măsline? Nici nu-ţi imaginezi
Marina Tauber oferă DETALII despre mitingul de duminică. Deputata infirmă că s-ar pregăti destabilizări: „Va fi o acțiune pașnică. Protestele, mitingurile sunt acțiuni democratice”