Tu cum le preferi? De ce sunt legumele congelate mai sănătoase decât cele proaspete din magazine
Dintotdeauna ai crezut că fructele și legumele aranjate frumos pe rafturile magazinelor sunt mult mai sănătoase decât cele congelate și înghesuite în pungi? Află că adevarul este altul.
Ceea ce nu știai e că produsele congelate au niște atuuri greu de egalat. Cel mai des folosim aceste legume în sezonul rece și uite că facem bine, după părerea nutriționiștilor.
Fructele și legumele congelate au un nivel mult mai mare de nutrienți decât cele „proaspete”, întrucât sunt congelate imediat după ce sunt culese.
Pentru că produsele proaspete sunt culese înainte să fie coapte, apoi transportate sute, mii de kilometri până ajung în magazine, unde mai stau câteva zile pe rafturi, până sunt cumparate și consumate, constituie un minus pentru sănătate.
Ca să strălucească pe rafturi și să pară proaspete, sunt tratate cu multe substanțe chimice.
Încă o lovitură puternică pentru Putin. Jumătate dintr-o industrie a Rusiei se prăbușește
Cea mai întinsă mare interioară seacă într-un ritm rapid: „Este mai mult decât o criză de mediu”
Lista cu electrocasnicele care consumă cel mai mult curent electric. Nu trebuie lăsate în priză noaptea