Simona Halep şi Bianca Andreescu vor juca luni, la Turneul Campioanelor. Andreescu: Va fi un meci foarte interesant, deci sunt entuziasmată
Bianca Andreescu va juca pentru prima dată la Turneul Campioanelor, iar partida de debut va fi una cu totul specială. Luni, 28 octombrie, o va întâlni pe Simona Halep, nu mai devreme de ora 14:00, ora României.
"Ştiu că nu va fi uşor. Orice jucătoare din această competiţie este o adversară grea. Abia aştept să văd ce pot face împotriva lor. Sper să pot face lucruri bune. Am jucat cu Svitolina şi Pliskova anul acesta, deci într-un fel ştiu la ce să mă aştept. Cu Simona nu am jucat niciodată, dar am urmărit-o. Va fi un meci foarte interesant, deci sunt entuziasmată", a declarat Bianca Andreescu, în cadrul conferinţei de presă.
Jucătoarea din Canada de origine română face parte din grupa "mov", alături Simona Halep, Karolina Pliskova şi Elina Svitolina.
Simona Halep va debuta luni, 28 octombrie, la Turneul Campioanelor, în compania jucătoarei din Canada de origine română, Bianca Andreescu. Acesta va fi primul meci dintre cele două sportive din cariera lor.
Vineri, 25 octombrie, a avut loc tragerea la sorţi a celor două grupe de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a ajuns în grupa "mov" acolo unde le va avea ca adversare pe Karolina Pliskova, Bianca Andreescu şi Elina Svitolina.
În cealaltă grupă, denumită "roşie", au fost trimise Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Petra Kvitova şi Belinda Bencic.
Meciurile de luni, 28 octombrie:
Karolina Pliskova - Elina Svitolina
Bianca Andreescu - Simona Halep
Kiki Bertens şi Sofia Kenin vor fi rezerve, urmând a intra în turne în cazul în care vor exista accidentări.
Începand din acest an, Turneul Campioanelor se disputa la Shenzhen (China), după ce în ultimii cinci ani s-a jucat în Singapore.
Anul trecut, Turneul Campioanelor a fost câştigat de Elina Svitolina, după o finală cu Sloane Stephens.
Șoferii din Transnistria, obligați să susțină examene teoretice și practice la ASP pentru obținerea permiselor de conducere: Chișinăul îi ajută pe transnistreni să evite examenele în statele care s-au angajat să recunoască actele emise în R. Moldova
Podul de la Buțeni a intrat în reparații: Lungime de 26,5 metri, lățime de 12 metri și investiții de peste 12,3 milioane de lei
Terenurile agricole mici, vândute și cumpărate mai ușor: Nu va mai fi necesară autentificarea notarială