Schimbările care se petrec în corp la consumul zilnic de semințe de in


Pentru mulți, semințele de in au constituit mereu o parte esențială a regimului alimentar și asta de sute de ani. Complet meritat, acest produs a fost trecut pe lista super-alimentelor!
Poate fi folosit în combinație cu ingrediente culinare diferite și poate condimenta cu succes numeroase preparate.
Iată în ce mod se răsfrânge asupra organismului consumul semințelor de in:
1. Sunt bogate în acizi grași omega 3 care au un efect uimitor asupra sănătății generale a organismului.
2. Semințele de in pot reduce nivelul de colesterol rău din sânge cu până la 50%.
3. În plus, ele pot reduce nivelul trigliceridelor cu chiar 60%.
4. Aceste semințe dețin proprietăți de prevenție a diabetului și reglează nivelul insulinei serice.
5. Trei linguri de in conțin aceeași cantitate de acizi grași omega 6 și omega 9 pe care o conține o jumătate de kilogram de pește.
6. Semințele de in sunt bogate în fibre, astfel încât favorizează și sprijină digestia.
Sursa: secretele.com









































































