Schimbările care se petrec în corp la consumul zilnic de semințe de in
Pentru mulți, semințele de in au constituit mereu o parte esențială a regimului alimentar și asta de sute de ani. Complet meritat, acest produs a fost trecut pe lista super-alimentelor!
Poate fi folosit în combinație cu ingrediente culinare diferite și poate condimenta cu succes numeroase preparate.
Iată în ce mod se răsfrânge asupra organismului consumul semințelor de in:
1. Sunt bogate în acizi grași omega 3 care au un efect uimitor asupra sănătății generale a organismului.
2. Semințele de in pot reduce nivelul de colesterol rău din sânge cu până la 50%.
3. În plus, ele pot reduce nivelul trigliceridelor cu chiar 60%.
4. Aceste semințe dețin proprietăți de prevenție a diabetului și reglează nivelul insulinei serice.
5. Trei linguri de in conțin aceeași cantitate de acizi grași omega 6 și omega 9 pe care o conține o jumătate de kilogram de pește.
6. Semințele de in sunt bogate în fibre, astfel încât favorizează și sprijină digestia.
Sursa: secretele.com
Vizita lui Parlicov la „Gazprom”, o „eroare” a diplomației R. Moldova? „De ce să nu meargă o delegație tehnică în locul unei politice? Gândiți de zece ori!”
IGM: Peste 2 270 de ucraineni au obținut cetățenia R. Moldova în ultimii circa doi ani, iar alți 2 151 au fost recunoscuți ca fiind cetățeni moldoveni
Avertismentul unui membru al Consiliului de Observatori de la „Moldovagaz”: „Există un risc mare ca Moldovagaz să nu mai poată cumpăra gaze. Avem rezerve până la sfârșitul lui decembrie și trebuie să numim administrare externă”