REȚETĂ // Varză de Bruxelles cu bacon


Varza de Bruxelles este absolut delicioasă, dacă știi cum să o prepari corect. Iar această rețetă simplă este alegerea ideală dacă vrei să gătești pentru prima dată varza de Bruxelles.
Ingrediente:
350 grame de varză de Bruxelles proaspătă
6 felii de bacon, tăiate în bucățele
1/2 ceapă, tocată
sare și piper după gust
Mod de preparare:
Pune bucățelele de bacon într-o tigaie adâncă și lasă-le la foc mediu timp de 10 minute, până când se rumenesc. Scoate-le pe un șervețel ca să se scurgă și păstrează grăsimea în tigaie.
Pune ceapa în tigaie și călește-o timp de cinci minute, până când devine translucidă. Adaugă varza de Bruxelles și amestecă pentru a fi acoperită cu grăsimea din tigaie. Lasă pe foc timp de cinci minute, până când varza se rumenește și se înmoaie. Adaugă sare, piper și presară bucățelele de bacon.
Poftă mare!
Sursa: eva.ro













































































