Reţeta Tamarei Șchiopu // Salată verde cu marinadă de miere
Această rețetă se potrivește perfect pentru un picnic, iar marinada o adăugați în salată când ajungeți la fața locului, înainte de a o servi.
Pentru salată:
Pentru marinadă:
Ingredientele sunt amestecate și zbătute viguros până când obțineți un sos uniform. Adăugați după gust din ingredientele de mai sus, dacă doriți ca marinada să fie mai dulce, mai acră sau mai sărată.
Pentru volum, puteți adăuga ulei.
Turnați marinada peste frunzele pregătite.
Amestecați bine salata și serviți-o imediat.
Clubul „EtnoGastronomica” a lansat un proiect inedit, PICNIC LA FERMĂ, prin care își propune ca membrii clubului să cunoască producătorii autohtoni, prin vizite la fermele lor. Primul picnic a avut loc la prisaca „Mai Dulce”, din r-nul Ungheni, iar oaspeții, pe lângă plăcinte și vin de casă, au savurat și o salată verde cu marinadă, pe care am pregătit-o pe loc folosind mierea de la „Dulce Plai”.
VIDEO // Un nou atac armat în Sydney. Patru persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul slujbei. Momentul, transmis LIVE
Ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măsline? Nici nu-ţi imaginezi
Marina Tauber oferă DETALII despre mitingul de duminică. Deputata infirmă că s-ar pregăti destabilizări: „Va fi o acțiune pașnică. Protestele, mitingurile sunt acțiuni democratice”