11:56:50 28.04.2025
Stiri

REȚETĂ // Supă cu orez, sparanghel şi parmezan

Știri 13.05.2017 11:59 Vizualizări2368
REȚETĂ // Supă cu orez, sparanghel şi parmezan Sursa: gustarte.ro

O supă proaspătă şi răcoritoare, tipică bucătăriilor din Italia, perfect binevenită după mesele copioase de sărbătoare.

Ingrediente:

1 litru de supă de pui

1 lingură de unt

1 lingură de ulei de măsline

1 ceapă tocată fin

1 cartof feliat subţire

75 g orez cu bob mediu

150 g sparanghel

parmezan

Mod de preparare:

Încălzeşte untul şi uleiul de măsline într-o oală mai mare, la foc mediu, adaugă ceapa şi cartoful şi sotează-le maximum 10 minute.

Toarnă un litru de supă de pui fierbinte şi lasă să dea într-un clocot, apoi adaugă orezul şi fierbe la foc mic, în jur de 12 minute.

Adaugă sare şi piper, după gust, sparanghelul tăiat bucăţi mai mici şi mai lasă pe foc 2-3 minute.

Serveşte cu parmezan ras pe deasupra!

Poftă bună!

Sursa: gustarte.ro

Autor:
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

27.12.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, al doile...

Sondaj
Credeți că lupta împotriva corupției mari va fi impulsionată prin comasarea Procuraturii Anticorupție și PCCOCS?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte