REȚETĂ // Pui în crustă de parmezan şi usturoi
Un mod simplu, delicios, dar şi foarte rapid de a prepara puiul. Este reţeta perfectă pentru o cină în familie.
Ingrediente:
6 jumătăţi de piept de pui, dezosate şi fără piele
2/3 cană cu parmezan ras
1 căţel de usturoi, pisat
1 cană cu pesmet
2 linguri cu ulei de măsline
1 linguriţă cu frunze uscate şi mărunţite de busuioc
un vârf de linguriţă cu piper negru măcinat
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tavă pentru copt. Amestecă uleiul de măsline cu usturoiul pisat.
Într-un alt bol, amestecă pesmetul, parmezanul, busuiocul şi piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucăţică de piept în uleiul cu usturoi, apoi dă-l prin amestecul de parmezan.
Aşază bucăţile de pui pe tavă şi presară deasupra ce a mai rămas din amestecul de parmezan.
Lasă la cuptor timp de 30 de minute sau până când pieptul de pui este bine pătruns.
Sursa: eva.ro
Nicolae Ciucă, sprijinit de VETERANII de la Nistru, din trupele speciale „Burunducii”: ,,Noi, cei care am înfruntat şi apărat în 1992 Basarabia la Nistru contra hoardelor ruseşti ce astăzi pustiesc Ucraina vă suntem alături! Cu Dumnezeu înainte!”
VIDEO // Marcel Ciolacu, anunț ISTORIC de la Budapesta: ,,România va intra în spațiul Schengen terestru din 1 ianuarie 2025"
Aproape 600 de mii de persoane au solicitat deja compensații la energie: Au mai rămas lapte zile pentru a depune cererile pe platforma compensatii.gov.md