REȚETĂ // Ciulama de ciuperci cu lapte
Nu e nimic mai gustos decât un preparat pe care îl consumam în copilărie, la bunica noastră. Acum este rândul tău să găteşti această ciulama!
Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- 2 cepe medii
- 2 linguri făină
- 100 g smântână
- 4 căţei usturoi
- ulei de floarea soarelui
- 350 ml lapte
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie ceapa mărunt şi se căleşte în puţin ulei până devine aurie. Apoi se adaugă ciupercile tăiate felii subţiri, laptele, sare, piper şi se lasă la fiert aproximativ 15-20 de minute la foc mediu.
Într-un castronel mic se pun cele două linguri de făină şi puţină apă şi se amestecă până la omogenizare.
Când compoziţia de pe foc a scăzut, se adaugă smântâna şi amestecul din făină şi se continuă fierberea pentru încă cinci minute. Apoi se pune şi usturoiul pisat şi se ia de pe foc.
Se adaugă pătrunjel tocat şi e gata de gustat!
Sursa: eva.ro
Doar circa 2% din refugiații ucraineni și-au găsit de lucru în R. Moldova: Cei mai mulți au fost angajați în Chișinău și Bălți
Regim preferențial pentru rezidenții Zonelor Economice Libere din R. Moldova până în 2034: Facilitățile la plata taxelor vamale, menținute până la 1 ianuarie 2029
Cei care și-au VÂNDUT votul, dar și cei care au mituit alegătorii în această toamnă nu scapă de pedeapsă. Organele de drept au aplicat deja AMENZI în sumă de peste șapte MILIOANE de lei pentru „corupere electorală pasivă”