17:24:10 19.01.2025
Stiri

REŢETĂ // Chifteluţe de post cu năut şi pătrunjel proaspăt

Social 29.11.2016 15:42 Vizualizări915 Autor: Ziarul National
REŢETĂ // Chifteluţe de post cu năut şi pătrunjel proaspăt sursa: eva.ro

Gustoasele chifteluţe din năut sunt foarte uşor de făcut şi le poţi combina în foarte multe feluri. Vezi care sunt ingredientele necesare!

Ingrediente:

1 cană cu năut boabe, înmuiate în apă peste noapte
1 legătură de pătrunjel proaspăt
5 căţei de usturoi
1 ceapă mică tocată mărunt
1 lingură de făină/tărâţe de psyllium/făină de năut
sare
piper
1/4 linguriţă cu seminţe de chimen măcinate
1/4 linguriţă cu seminţe de coriandru mărunţite
1/2 linguriţă cu boia
puţin ulei de măsline (opţional)

Mod de preparare:

Dificultate: medie

Năutul înmuiat se scurge de apă şi se mixează în robotul de bucătărie împreună cu celelalte ingrediente.
Se modelează chifteluţele şi se prăjesc în mult ulei până când se rumenesc.
Se scot pe o farfurie tapetată cu prosop de bucătărie din hârtie pentru a absorbi din ulei.

Poftă bună!

Sursa: eva.ro

Stiri relevante
06.02.2017 15:21 1589 REȚETĂ // Chifteluţe de dovlecei
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.12.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anul politic 2024, î...

30.12.2024 09:55 Valeriu Saharneanu Valeriu Saharneanu // Rezidenții tran...

27.12.2024 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // Maia Sandu, al doile...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cine credeți că va prelua puterea în R. Moldova, după alegerile parlamentare din 2025?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md