06:40:38 22.04.2025
Stiri

Prințesa Diana, dată în vileag de bucătar. Ce mânca fosta soție a Regelui Charles de mai multe ori pe săptămână

Actualitate 20.09.2023 17:29 Vizualizări1636
Prințesa Diana, dată în vileag de bucătar. Ce mânca fosta soție a Regelui Charles de mai multe ori pe săptămână Architectural Digest

Prințesa Diana mânca sănătos, potrivit unui bucătar regal. Ba mai mult, exista un fel de mâncare vegetariană care îi plăcea în mod deosebit și pe care îl servea de mai multe ori pe săptămână.

Prințesa lua masa la Palatul Buckingham și la restaurante de lux, așa că avea ocazia să guste preparate delicioase din întreaga lume. Cu toate astea, prefera doar anumite lucruri.

Prințesa Diana s-a confruntat și cu bulimia


Pe canalul său de YouTube, fostul bucătar regal Darren McGrady a vorbit despre preparatele pe care Diana le mânca la prânz sau la cină de două sau trei ori pe săptămână.

„Ea s-a confruntat cu bulimia, așa că îmi spunea: „Darren, tu ai grijă de toate grăsimile, eu mă ocup de carbohidrații la sală”, povestește el.

Darren a explicat că stilul său de gătit s-a schimbat după acea interacțiune. Bucătarul regal a renunțat la „cremele grele și sosurile bogate”. În schimb, totul era despre „alimentația sănătoasă”.

„Mânca ardei umpluți de două sau trei ori pe săptămână. Era felul ei de mâncare preferat”, le-a mărturisit Darren admiratorilor regali. Prințesa Diana adora mâncărurile vegetariene, nu pe cele cu carne, așa că ardeii umpluți erau perfecți pentru ea, precum și vinetele umplute.

Prințesa Diana nu refuza usturoiul

Mesele Prințesei conțineau foarte puține grăsimi, cu siguranță erau fără unt sau creme sau ceva de acest gen, dar usturoiul era binevenit. Cu toate acestea, unii regali nu îl suportă.

Ardeii umpluți pe care Diana îi consuma conțineau orez, dovlecel și ciuperci. Darren adăuga și puțină mozzarella și parmezan, dar prepara și un sos de roșii.

Darren McGrady a servit familia regală timp de 15 ani.

Prințesa Diana mai avea o mâncare preferată, care era, de fapt, o combinație între un cartof copt și ouă. Ea voia să aibă asta în meniu cel puțin o dată pe săptămână.

„Îi plăcea oul ăla poșat de deasupra, puțin sos olandez și niște spanac pe fund”, susține Darren McGrady, citat de unica.ro.

Autor:
Stiri relevante
Top stiri

Sondaj
Credeți că lupta împotriva corupției mari va fi impulsionată prin comasarea Procuraturii Anticorupție și PCCOCS?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte