Premierul Sandu nu vede nimic rău în faptul că miniștrii Stamate și Popescu au plecat în CONCEDIU.„Să fim judecați după REZULTATE. Și eu în 2012 am plecat în concediu și nu a fost TRAGEDIE NAȚIONALĂ”
Premierul Maia Sandu recunoaște că miniștrii Justiției și Afacerilor Externe și Integrării Europene au plecat în concediu doar după câteva săptămâni de lucru, însă nu vede nimic rău în asta. Mai mult, premierul a precizat că Guvernul său ar trebui să fie judecat prin prisma rezultatelor obținute și nu când pleacă miniștri în concediu.
Întrebată dacă e adevărat că după Olesea Stamate a plecat în concediu și șeful diplomației moldovenești, Nicu Popescu, premierul a confirmat. „Am vorbit în această dimineață cu ministrul de Externe și nu vă pot spune exact dacă de astăzi este în concediu sau nu. Știu că i-am semnat sau urmează să-i semnez cerere de concediu. Așa cum toată lumea are dreptul la concediu, și miniștri au drepturi. Mai ales că unii miniștri sunt în proces de a aduce familiile în R. Moldova”, a declarat astăzi Maia Sandu.
Citește și: Încă un MINISTRU a plecat în CONCEDIU. Acesta a primit acceptul premierului Maia Sandu
Premierul i-a luat apărarea și ministrului Olesea Stamate, care a plecat în concediu pentru două săptămâni. „Eu sunt sigură că doamna Stamate a lucrat 12 luni. Îmi amintesc de anul 2012 când am preluat funcția de ministru al Educației…Muncisem în altă parte și mi-am luat câteva zile libere. Ce, a fost tragedie națională? Contează rezultatele și ca toți miniștri să fie eficienți. Trebuie să le respectăm dreptul la odihnă, atunci când e necesar. Vrem să fim judecați după rezultate și nu când ne-am luat concediu”, a punctat sursa citată.
Citește și: Ministrul Justiției a plecat în CONCEDIU pentru două săptămâni. Se întâmplă după o lună de la preluarea MANDATULUI
În ceea ce o privește, Maia Sandu a dat asigurări că în următoarele luni nu va merge în concediu, deoarece are mult de muncă.
Muzeul Național de Artă al Moldovei va marca inedit aniversarea a 85-a de la fondare: Lucrări cunoscute, animate în AR și VR
ȘTIAȚI CĂ... aproximativ 80% din populația R. Moldova este alimentată cu apă din fluviul Nistru, iar capitala este dependentă în proporție de 98% de aceeași sursă: Cum a fost evitată o criză de apă vara trecută, când am avut o secetă severă
Peste 11 400 de familii din R. Moldova vor primi indemnizații unice în valoare de câte 3 300 de lei