Povestea bărbatului devenit milionar la 30 de ani, deși la 20 nu știa să scrie sau să citească
Kai Cant (36 ani), din Kent, Anglia, are o poveste de viață demnă de un film. El a reușit să devină milionar la doar 30 de ani, cu toate că la 20 nu știa să scrie sau să citească. În prezent, bărbatul își dedică viața copilului său autist de cinci ani și strânge bani pentru copiii abandonați din Uganda, cărora le-a construit deja un orfelinat.
Născut într-o familie fără posibilități materiale, adolescența lui Kai Cant a fost marcată de alcool și droguri. Pentru a-l salva, la 16 ani, părinții l-au îndreptat spre o carieră militară, ținând cont că nu știa nici să scrie și nici să citească.
Cu toate că școala militară a reușit să-i ofere bazele educației, tânărul a fugit în Ibiza la 19 ani, pentru că auzise că acolo sunt cele mai cool petreceri și voia să vadă asta cu ochii lui. Drept pedeapsă pentru că a plecat din liceul militar fără permisiune, tânărul a fost trimis la închisoare. A trebuit să stea după gratii aproape doi ani, timp în care și-a dat seama că are nevoie de o schimbare pozitivă în viață, altfel nu va reuși să ajungă prea departe.
Pentru că escapada lui în Ibiza îi deschisese orizonturile către o altă lume - o lume a petrecerilor, a banilor -, Kai și-a propus atunci să-și schimbe total stilul de viață. La 23 de ani, știa ce voia să facă cu viața lui - voia să devină milionar.
La finalul serviciului militar, Kai a încercat să lucreze în tot felul de domenii, însă niciunul nu-l făcea fericit, iar banii se lăsau așteptați…
Pentru că Ibiza era locul în care se hotărâse să devină milionar, tânărul s-a întors pe insulă. Ziua citea tot ce îi cădea în mână, cărți despre afaceri și dezvoltare personală, noaptea mergea să analizeze oamenii care participau la petrecerile exclusiviste. Ambiția era principala lui calitate. A făcut asta câțiva ani la rând, timp în care a împărțit broșuri pentru petreceri și a avut alte job-uri nesemnificative, astfel încât să-și permită să rămână în Ibiza, însă visul său rămăsese același.
„Visam să am o vilă, o mașină sport, visam să văd lumea, doar că nu știam cum să ajung să fac asta mai repede. Ajunsesem la 30 de ani, mi se născuse și copilul, și deși reușeam să câștig niște bani, se duceau imediat”, a declarat el într-un interviu pentru Daily Mail.
Atunci s-a hotărât să riște tot. Dacă petrecerile din Ibiza îl aduseseră pe insulă și tot ele îl băgaseră la închisoare, atunci tot ele aveau să-l îmbogățească. S-a angajat ca promoter de club și a început să organizeze el însuși petreceri. A avut succes cu asta și în scurt timp, și-a deschis propria casă de discuri, pentru a asigura tot el muzica de la petreceri. Și-a luat un job secundar, la o mare companie care închiria turiștilor vile și iahturi și așa a reușit să se îmbogățească.
În prezent, are tot ce și-a dorit încă de la 20 de ani, atunci când abia învăța să scrie și să citească.
Pentru că banii nu mai sunt o problemă pentru el acum, iar contul său de Instagram este dovada faptului că duce o viață de lux, așa cum și-a dorit dintotdeauna, Kai Cant a vrut să facă și mai mult cu viața lui. Educația pe care el însuși și-a oferit-o, l-a convins că dincolo de bunurile materiale, viața unui om trebuie să aibă un sens mai profund.
Drept urmare, bărbatul, ajuns acum la 36 de ani, tată al unui băiețel cu autism, s-a hotărât să ajute copiii abandonați din Uganda. Le-a construit un orfelinat și periodic organizează petreceri caritabile în Ibiza, cu scopul de a investi în educația și sănătatea copiilor defavorizați din Africa.
În doar 15 ani, Kai Cant a reușit să-și schimbe total viața, iar acum este un exemplu pentru toți tinerii care nu știu cum să-și împlinească visurile. Povestea lui a fost preluată de mai multe publicații britanice, devenind în scurt timp virală.
Sursa: unica.ro
VIDEO // Un nou atac armat în Sydney. Patru persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul slujbei. Momentul, transmis LIVE
Ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măsline? Nici nu-ţi imaginezi
Marina Tauber oferă DETALII despre mitingul de duminică. Deputata infirmă că s-ar pregăti destabilizări: „Va fi o acțiune pașnică. Protestele, mitingurile sunt acțiuni democratice”