Pericolul din COVRIGI! Ţin de foame, dar ne ÎMBOLNĂVESC
Se pare că românii ajung, uneori, să consume şi 400 de milioane de covrigi într-o lună, însă pericolul nu este doar de îngrăşare. Află ce alte efecte adverse au popularele produse de panificaţie!
Potrivit csid.ro, jumătate din populaţia de la oraşe consumă zilnic cel puţin un covrig. Un astfel de produs de panificaţie conţine între 250 şi 300 de calorii, 50 de grame de carbohidraţi şi niciun nutrient. Covrigii duc în timp la îngrăşare, prin faptul că afectează şi pancreasul şi ajută la acumularea de grăsimi în organism.
Astfel, din această cauză, consumul de covrigi pe termen lung poate duce chiar şi la boli cardiovasculare. De altfel, nutriţioniştii spun că cei care consumă zilnic covrigi au o greutate dublă, faţă de cei care consumă o dată pe lună.
Totuşi, dacă vreţi să consumaţi covrigi zilnic, ar fi bine dacă aţi face şi sport, cel puţin dou-trei ore pe zi!
VIDEO // Un nou atac armat în Sydney. Patru persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul slujbei. Momentul, transmis LIVE
Ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măsline? Nici nu-ţi imaginezi
Marina Tauber oferă DETALII despre mitingul de duminică. Deputata infirmă că s-ar pregăti destabilizări: „Va fi o acțiune pașnică. Protestele, mitingurile sunt acțiuni democratice”