O stațiune din România cu ape VINDECĂTOARE a fost luată cu asalt de turiști. Numărul mare i-a surprins și pe proprietarii de hoteluri și pensiuni
În stațiunea hunedoreană Geoagiu Băi, cunoscută pentru aerul său ozonat și izvoarele mezotermale, sezonul estival aduce un aflux mare de turiști dornici de relaxare și tratamente terapeutice, arată Observator Antena 1.
Bazinele cu apă caldă ale stațiunii sunt cele mai căutate, oferind atât răcorire în zilele călduroase de august, cât și proprietăți vindecătoare.
Turiștii sosesc din toate colțurile țării, dornici să experimenteze beneficiile apei termale și aerul curat de munte. , Vin din judeţul Târgu Mureş, oraşul Iernut şi am venit aici pentru că tatăl meu a fost, asta e a treia oară când vine şi a zis că în 2009 şi 2011 a fost foarte frumos şi a zis să mai venim şi aici", afirmă o vizitatoare entuziastă.
Adulții sunt atrași în principal de proprietățile terapeutice ale izvoarelor, folosite încă din antichitate. Un alt turist din Iași menționează: "Vin la Geoagiu Băi să-mi tratez reumatismul. Mă doare umărul, cotul, genunchiul".
Administratorii unităților de cazare sunt uimiți de creșterea numărului de vizitatori comparativ cu anul trecut. Dorin Miclăuş, administrator al unei unități de cazare, spune: ,,Surpriza este o creştere, o creştere faţă de anul trecut şi datorită vremii care ne-a ajutat la un moment dat, dar şi a serviciilor care de la an la an încercăm să le ridicăm şi încercăm să menţinem şi să dezvoltăm aceeaşi oază de relaxare cu această apă termală incredibilă".
Complexul acvatic al stațiunii oferă o varietate de bazine interioare și exterioare cu apă încălzită, precum și zone verzi pentru relaxare.
Cosmin Ilea, reprezentantul complexului acvatic, subliniază: ,,Aqua Park-ul nostru vă aşteaptă cu o multitudine de bazine interioare şi exterioare cu apă încălzită, locuri minunate de plajă. Avem o oază verde în care vă puteţi bucura de frumuseţea şi liniştea acestui loc".
În weekend-uri, numărul turiștilor se dublează, indicând popularitatea în creștere a destinației.
Oficial de la București: ,,România este pregătită pentru iarna în care am intrat și are resursele de a sprijini R. Moldova, dacă situația o va cere"
DOC // Alexei Lungu, Valico, Vlah, Gabriel Călin, deputați din Parlamentul de la Chișinău sau Duma de Stat de la Moscova: Păpușarii și păpușile din grupul criminal organizat Șor, făcute publice de SIS
R. Moldova ar putea primi un AVANS de 20% din suma de 1,8 MILIARDE de euro promisă de UE: „Am propus creșterea prefinanțării de la 7% la 20% din suma totală.R. Moldova are nevoie de acești bani ACUM”