O să te lingi pe degete după o porție de ficăței pregătiți în felul acesta
Ingrediente:
o caserolă de ficăței
3 linguri de ciuperci feliate
2 linguri de untură de gâscă sau unt
100 ml vin
1 legătură de pătrunjel
sare
piper
Cum se prepară?
Curăță cu grijă ficățeii, apoi fierbe-i 3-4 minute în apă clocotită, ca să-și lase gustul amar. Apoi scoate-i, taie-i și usucă-i în șervețele de hârtie de bucătărie.
Treci ciupercile sub un jet de apă și lasă-le apoi la scurs într-o strecurătoare.
Pune ficățeii la rumenit în untură, întoarce-i și, după ce și-au schimbat culoarea, adaugă ciupercile.
Toarnă vinul, presară sare și piper și lasă la fiert 10 minute cu capac.
Înainte să-i servești, presară deasupra pătrunjel tocat.
Poftă bună!
Sursa: desprerelatii.net
Candidatul PNL la funcția de PREȘEDINTE al României, Nicolae Ciucă, despre escaladarea războiului din Ucraina, cum ar sprijini R. Moldova și dacă ar da ordinul Armatei Române: „Vă ordon, treceți Prutul”
Dosarul „INTERPOL”: Sechestre de 11 milioane de lei aplicate de ARBI
Ultimul sondaj privind prezidențialele din România: Ciucă, singurul candidat ce are șanse să îl depășească pe Simion pentru turul 2