Noul lider al PL, Dorin Chirtoacă, este ATACAT de un om din spatele lui Năstase. Acesta sugerează că fostul primar va lupta împotriva PPDA și PAS
Viorel Țopa, despre care se spune că ar fi unul dintre finanțatorii Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), precum și al liderului Andrei Năstase, consideră că anularea tuturor restricțiilor în privința lui Dorin Chirtoacă, cercetat într-un dosar pentru trafic de influență, nu ar fi deloc întâmplătoare.
Într-o postare pe Facebook, Viorel Țopa lasă să se înțeleagă că Dorin Chirtoacă ar avea misiunea să lupte împotriva Blocului electoral „ACUM”.
„Am dat peste o știre, semnificația căreia, în opinia mea, rămâne subestimată. Curtea de Apel Chișinău (unul dintre cele mai docile instrumente ale lui Plohotniuc) a anulat TOATE restricțiile impuse lui Dorin Chirtoacă, învinuit de procurorii pahanului. S-a întâmplat în ajunul campaniei electorale. Ați auzit vreodată ca „justiția” lui Plohotniuc să facă favoruri oponenților pahanului, fără ordinul direct al acestuia și fără ca învinuiții să intre în vreo tranzacție, conspirație sau compromis? Cel puțin, din 2010 încoace, nu a fost nicio excepție, niciodată. Exemplul anterior cu Șor e ilustrativ. Curtea de Apel i-a scos restricțiile și l-a lansat în luptă cu opozanții pahanului”, scrie acesta.
De menționat că, actualmente, reprezentanții Blocului „ACUM” discută cu liberalii și liberal-democrații o variantă de colaborare pentru alegerile parlamentare din anul viitor. Mai exact, liberalii propun PPDA și PAS să fie înaintați candidați comuni în circumscripțiile uninominale.
DOC // Motociclete și mașini de marcă „Mercedes”, „BMW”, „Nissan” sau „Citroen”, la prețuri cuprinse între 2 894 și 87 774 de lei: Serviciul Fiscal de Stat a scos la vânzare mijloacele de transport și piesele auto confiscate de autorități
Vizita lui Parlicov la „Gazprom”, o „eroare” a diplomației R. Moldova? „De ce să nu meargă o delegație tehnică în locul unei politice? Gândiți de zece ori!”
IGM: Peste 2 270 de ucraineni au obținut cetățenia R. Moldova în ultimii circa doi ani, iar alți 2 151 au fost recunoscuți ca fiind cetățeni moldoveni