Modalitatea prin care poți afla rețelele GRATUITE de Wi-Fi de pe aeroporturi, dar și PAROLELE. Vezi AICI informații despre rețelele din 350 de aeroporturi ale lumii
Persoanele care călătoresc cu avionul și care vor să-și cruțe traficul de date de pe telenul mobil în timp ce așteaptă prin aeroporturi au la dispoziție mai multe aplicații în care sunt trecute o parte dintre rețelele gratuite de wi-fi de pe aeroporturile lumii și parolele cu care te poți conecta la ele.
Informațiile din acest gen de aplicații sunt înscrise de către utilizatori, astfel, datele sunt updatate continuu prin introducerea de noi parole fix de cei care o folosesc, pe modelul Waze. O astfel de aplicație, WiFox, are informații despre rețelele din 350 de aeroporturi ale lumii.
Utilizatorii pot folosi aplicația în modul hartă, unde pot selecta fiecare Wi-Fi care apare. De acolo pot copia parola de acces, conform descrierii aplicației. Harta cu parolele de pe aeroporturi De asemenea, utilizatorii pot adăuga noi hotspot-uri de pe aeroporturi. Acestea sunt trimise către foXnoMad, dezvoltatorul aplicației, pentru verificare și aprobare. După ce primesc undă verde, rețelele nou-adăugate apar pe hartă pentru ceilalți utilizatori.
Dezvoltatorul spune că aplicația WiFox este updatată continuu de către turiști, piloți și alți utilizatori. Aceștia trimit datele fie în aplicație, fie pe site, fie către conturile de Facebook și Twitter ale dezvoltatorului. De asemenea, WiFox susține că protejează utilizatorii care stau pe rețelele Wi-Fi gratuit prezentându-le numele exact al acestora, astfel încât să nu intre pe rețele-capcană sau malițioase, scrie libertatea.ro.
Aceasta nu este singura aplicație de acest gen. În magazinele online se mai găsesc aplicații similare, precum , WiFly, WIFI Passwords From Airports, WiFi Map, Free Internet Wifi Connect etc.
Aditivul alimentar E171, folosit în mod special în paste tartinabile, supe, sosuri pentru salate sau suplimente alimentare, interzis în R. Moldova, la fel ca în UE: ANSA sporește controalele
CSE, măsuri URGENTE pentru a nu admite deconectarea energiei electrice după 1 ianuarie 2025. Unele întreprinderi își vor schimba PROGRAMUL de lucru, iar administratorii clădirilor publice și unităților comerciale vor limita iluminatul cu 30%
Îndemnul Maiei Sandu pentru cetățenii R. Moldova, în contextul situației de pe piața energetică: „Mici schimbări în obiceiurile noastre zilnice pot avea un impact mare – ne ajută să economisim energie și să reducem costurile”