Lista regulilor pentru bagajele de mână în 2024 pentru Wizz Air, Ryanair, easyJet, Jet2 și TUI
Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI, reguli pentru bagaje de mână 2024 – Călătorii care zboară în 2024 se confruntă cu un câmp minat când vine vorba de a alege geanta potrivită pentru a o transporta în avion.
Și, uneori, acest articol poate crește drastic prețul zborului dumneavoastră. În zilele noastre, odată ce ați ales ceea ce aparent este cel mai ieftin tarif, sunteți brusc bombardat cu taxe suplimentare pentru bagaje și pentru locuri pentru a sta alături de alți membri ai familiei sau grupului cu care călătoriți.
Pentru a vă asigura că nu veți fi prins în acest mecanism, vă prezentăm regulile pentru bagaje din 2024 pentru mai multe companii aeriene. Asigurați-vă că respectați aceste reguli înainte de a ajunge la aeroport.
Dacă intenționați să zburați cu Wizz Air anul acesta, atunci ar trebui să verificați regulile privind bagajele înainte de a călători pentru a nu avea probleme. Ca și alte companii aeriene low cost, pasagerii sunt foarte restricționați cu privire la ceea ce pot lua în cabină gratuit, scrie The Sun.
Iată tot ce trebuie să știi despre regulile de bagaje ale Wizz Air: Pasagerii Wizz Air pot lua gratuit în avion doar o geantă de mână mică. Geanta nu trebuie să depășească 10 kg și să nu depășească 40 cm x 30 cm x 20 cm. Aceasta nu include roțile sau mânerele, dar acestea nu trebuie să adauge mai mult de 5 cm la geantă.
De asemenea, trebuie să se potrivească sub scaunul din față, așa că este probabil să fie o geantă pentru laptop sau un rucsac mic.
Pentru a lua o geantă mai mare va trebui să plătiți suplimentar pentru o geantă de 55 cm x 40 cm x 23 cm, care, de asemenea, nu cântărește mai mult de 10 kg. Costul acesteia se modifică în funcție de destinație și sezon. Bagajele care cântăresc mai puțin de 10 kg pornesc de la 5 euro în sezonul de jos, ajungând până la 71,50 euro în sezonul de vârf. Cu toate acestea, pasagerii Wizz Priority pot lua acest bagaj de mână mare în cabină gratuit.
Mai multe detalii aici.
FOTO // Cel mai COSTISITOR proiect de infrastructură rutieră din raionul Orhei a fost finalizat: Leagă satele Tabăra și Vatici
Fonduri facultative de pensii, în R. Moldova
Banca Națională a Moldovei a încheiat un memorandum de înțelegere cu banca centrală a Ungariei