GALERIE FOTO // Trucuri incredibile folosite în CAMPANIILE PUBLICITARE pentru a oferi un aspect delicios mâncărurilor
Trebuie să recunoaştem că în viaţa reală nimic nu arată atât de apetisant precum mâncarea din campaniile publicitare. Ei bine, vei fi surprins când vei afla care sunt, de fapt, trucurile acestora pentru a le face să arate atât de bine.
Deodorantul face fructele să strălucească. Întotdeauna, în campaniile publicitare, fructele şi legumele au un luciu aparte, iar pentru a obţine acest efect, doar un deodorant poate face acest lucru. De asemenea, acesta poate fi înlocuit cu spray-ul de păr.
Ulei de motor în loc de sirop de arţar. Clătitele absorb siropul de arţar mult prea repede până ce acestea sunt fotografiate aşa că, fotografii înlocuiesc siropul de arţar cu uleiul de motor.
Glicerina menţine proaspete fructele de mare. Fructele de mare îşi pierd foarte repede aspectul, iar pentru a părea proaspete şi suculente, fotografii folosesc un amestec de apă şi glicerină.
Sirop de glucoză pentru tăiţeii chinezeşti. Durează doar câteva minute pentru a prepara o porţie de tăiţei însă, din păcate, aceştia se usucă foarte repede aşa că, pentru o fotografie perfectă, aceştia sunt acoperiţi cu sirop de glucoză.
Cartoane în interiorul prăjiturilor. Pentru un aspect spectaculos, fotografii folosesc in interiorul blatului de prăjituri sau torturi, cartoane care, mai apoi, sunt prinse cu ajutorul scobitorilor sau a beţelor de frigărui. Acelaşi truc este folosit şi în cazul burgerilor.
Săpun lichid pentru spumă. Pentru a fotografia produse precum lapte, cafea sau bere, fotografii adaugă şi săpun lichid. În felul acesta se creează o spumă stabilă care arată foarte natural şi este destul de atractivă.
Cartofi pisaţi în loc de îngheţată. Îngheţata se topeşte foarte repede, mai ales în studiourile de filmare, din cauza luminii. Tocmai de aceea, fotografii o înlocuiesc cu un piure de cartofi în care adaugă coloranţi.
Cremă pentru bărbierit în loc de frişcă. Spre deosebire de frişcă, crema de bărbierit nu se topeşte, acesta fiind exact elementul de care fotografii au nevoie. Tot ce trebuie să facă este să le amintească actorilor că „desertul” nu este real.
Cuburi de gheaţă din plastic. Bineînţeles, gheaţa de topeşte foarte repede în jurul echipamentelor de lumină şi, tocmai din acest motiv, fotografii folosesc cuburi de plastic în băuturile soft.
Lipici în loc de lapte. Cum bine ştim, cerealele se scufundă foarte repede în lapte, iar pentru o fotografie reuşită, unde acestea sunt la suprafaţă, fotografii înlocuiesc laptele cu lipiciul.
Acidul din băuturile răcoritoare. Bulele de dioxid de carbon din băuturile răcoritoare dispar foarte repede, tocmai de aceea, fotografii aleg să folosească pastile pentru arsuri de inimă. Amestecul produce o reacţie chimică de neutralizare, iar bulele reapar.
Sosurile sunt preparate cu ceară. Pentru a crea compoziţia perfectă fotografii topesc ceară de diferite culori în sosuri.
Sursă: brightside.me
Restricțiile privind accesul în terminalul Aeroportului Internațional Chișinău, ANULATE din 23 noiiembrie
Nicolae Ciucă, sprijinit de VETERANII de la Nistru, din trupele speciale „Burunducii”: ,,Noi, cei care am înfruntat şi apărat în 1992 Basarabia la Nistru contra hoardelor ruseşti ce astăzi pustiesc Ucraina vă suntem alături! Cu Dumnezeu înainte!”
VIDEO // Marcel Ciolacu, anunț ISTORIC de la Budapesta: ,,România va intra în spațiul Schengen terestru din 1 ianuarie 2025"