FOTO // Un interpret cunoscut DEMONSTREAZĂ cum se mănâncă MURĂTURILE
După ce la începutul lunii curente a suferit o intervenție chirurgicală la picior, din cauza unui accident de schi în stațiunea montană Bukovel din Ucraina, Cătălin Josan este foarte optimist, binedispus și pus pe glume.
Astfel, pe lângă activitățile sale zilnice, artistul a realizat și o serie de „instrucțiuni” cu privire la consumul murăturilor.
Cu un bol plin cu murături roșii și verzi pe masă, Cătălin Josan le-a arătat fanilor cât de bune sunt și cum pot fi savurate aceste bunătăți.
„Cum se mănâncă murăturile, instrucțiuni în trei pași”, așa se întitulează „ghidul” artistului, care vine și cu o explicație pe măsură.
„Oamenii de știință au descoperit cea mai eficientă metodă de consumare a murăturilor. Infograficul de mai jos oferă instrucțiuni din perspectiva producătorului murăturilor consumate. Marja de eroare este de 100%, în funcţie de rețetă și producător”, a scris Cătălin Josan pe un site de socializare.
Cu privire la murături, oamenii de știință au constatat că aceste alimente stimulează digestia, ţin sub control nivelul microbilor din intestine şi previn cancerul de colon datorită procesului de fermentaţie prin care trec. Graţie acestuia, microflora care îmbracă legumele transformă glucidele din structura acestora în numeroase substanţe biologic active, precum acidul lactic.
Alte probleme de sănătate frecvente pe care murăturile le rezolvă sunt colesterolul ridicat, circulaţia leneşă, glicemia ridicată şi crizele de astm.
Jim Carrey a desenat o caricatură a Melaniei Trump care a pus Twitter-ul pe jar
Cât valorează inelul de logodnă personalizat primit de Maria Sharapova
Cum le-a schimbat trecerea timpului pe cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Imagini vechi de peste 20 de ani