Cum se menține în formă Andreea Raicu. Aceasta este DIETA – MINUNE
Are un fizic de invidiat, iar pentru a ajunge la aceste perfomanțe, Andreea Raicu marturisește că de câțiva ani nu mai mănâncâ carne și își menție silueta și sănătatea cu mult sport și o alimentație sănătoasă.
Vedeta din România a precizat însă că nu a ținut niciodată diete stricte.
„Mă menţin cu multă disciplină. Cum arată o zi din viaţa mea: mă trezesc între 7 şi 8 , merg la sală de 3-4 ori pe săptămână, birou, multe întâlniri, şedinţe foto dacă există, atelier de creaţie şi ziua se termină foarte târziu”, a declarat Andreea Raicu pentru Click!.
Vedeta a mai spus că mănâncă ce doreşte, dar este selectivă.
„Nu mănânc carne. Mănânc ce-mi cere corpul. Aşa am devenit vegetariană, uneori vegană, dar îmi ascult corpul. Nu cred în interdicţii, pentru că ele creează frustrări. N-am ţinut niciodată o dietă. Dacă ţii o dietă care nu-ţi place, când o termini te duci la frigider”, a mai precizat Andreea Raicu.
Andreea Raicu este o vedetă de televiziune din România. A debutat ca model câștigând câteva concursuri de modelling apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca „Big Brother” și „Megastar”. Este percepută ca un „fashion icon”, un promotor al stilulul și bunului gust în vestimentație, iar implicarea ei în modă este extrem de variată. Andreea a fost stilist pentru diverse reviste de modă, a lansat colecții împreună cu importanți designeri români, a produs și a conceput proiecte media care să promoveze stilul și vestimentația ca mod de viață.
DOC // Motociclete și mașini de marcă „Mercedes”, „BMW”, „Nissan” sau „Citroen”, la prețuri cuprinse între 2 894 și 87 774 de lei: Serviciul Fiscal de Stat a scos la vânzare mijloacele de transport și piesele auto confiscate de autorități
Vizita lui Parlicov la „Gazprom”, o „eroare” a diplomației R. Moldova? „De ce să nu meargă o delegație tehnică în locul unei politice? Gândiți de zece ori!”
IGM: Peste 2 270 de ucraineni au obținut cetățenia R. Moldova în ultimii circa doi ani, iar alți 2 151 au fost recunoscuți ca fiind cetățeni moldoveni