Cum să vezi filme pe NETFLIX online împreună cu prietenii în perioada de izolare
Extensia pentru browser-ul Google Chrome Netflix Party a fost lansată de mai multă vreme, însă credem că este un moment bun pentru a vă aminti despre ea, întrucât mulţi dintre noi stăm zilnic în casă din cauza pandemiei de COVID-19. Această extensie ar putea fi o metodă foarte bună de a urmări filmele şi serialele preferate alături de prieteni şi familie, chiar dacă nu sunteţi toţi în acelaşi loc. Cea mai bună parte este faptul că această extensie este complet gratuită şi poate fi folosită de către oricine, informează go4it.ro.
Este de ajuns să instalaţi Netflix Pary în browser-ul Chrome din Chrome Web Store şi să porniţi un film sau serial de pe Netflix.com (foarte important ca serviciul să fie accesat prin browser, nu prin aplicaţia nativă de Windows sau pentru mobil). Apăsând pe butonul NP care apare în dreapta omnibar-ului din Chome, aveţi posibilitatea de a crea o nouă „cameră”. La crearea unei camere, ai posibilitatea de a seta dacă tu deţii controlul asupra conţinutului sau dacă şi alţii vor putea pune pauză sau derula conţinutul.
Pentru a invita prieteni în noua cameră, este necesară trimiterea link-ului generat prin orice serviciu de mesagerie, însă acesta trebuie neapărat deschis într-un browser de Chrome care are extensia Netflix Party instalată. În dreapta clipului apare o căsuţă de chat, unde fiecare îşi poate seta un nume şi o poză de profil. De aici, toţi utilizatorii pot vedea conţinutul simultan, redarea fiind sincronizată, în timp ce mesajele apar în timp real. Desigur, chat-ul poate fi dezactivat, în cazul în care doriţi asta, mai ales dacă sunteţi deja pe un alt serviciu de chat prin voce în paralel, chat-ul text fiind inutil în acea situaţie.
O altă soluţie pentru vizionarea de clipuri video, stream-uri live şi ascultat de muzică simultan cu alţi prieteni este „watch2gether”. Aceasta oferă acces la conţinut de pe o selecţie impresionantă de servicii precum YouTube, Vimeo, Twitch, Deezer, Mixer, Instagram, Twitter, Facebook, Mixcloud, Soundcloud şi alte câteva. Aceasta rulează direct în browser şi include de asemenea o căsuţă de chat, cât şi acces la un playlist.
Pentru cei care doresc să facă ceva similar de pe un dispozitiv mobil, există şi aplicaţia Airtime, care te lasă să creezi o cameră pe care o poţi „ocupa” cu până la 10 prieteni, putând urmări clipuri de pe YouTube sau asculta muzică în timp în timpul unei sesiuni de chat video. Aceasta este disponibilă atât pe iOS, cât şi pe Android.
Australia: Tricolorul românesc, proiectat pe clădiri emblematice din Brisbane cu ocazia Zilei Naţionale de 1 decembrie
Nicolae Enciu // „Omul jumătății de secolul XX”: 150 de ani de la nașterea lui Winston Churchill
Casa Monahală a Mânăstirii Eroilor cu Hramul „Înălțarea Domnului” din satul Stoianovca, construită cu sprijinul DRP: Vă găzdui pelerini în nouă chilii