Cum să consumi puțin gaz, dar să ai parte de căldură în locuință. Trucurile prin care obții facturi mai mici toamna târziu și iarna
Facturile la gaz sunt o problemă din ce în ce mai mare pentru majoritatea dintre noi. Mulți încearcă să consume mai puțin gaz prin a scădea temperatura din casă. Iată ce trebuie să faci dacă vrei să obții facturi mici, dar să te bucuri de căldură.
Viața devine mai scumpă iarna, căci indiferent dacă locuieși la casă sau la apartament, vei avea nevoie de căldură în locuință. Ei bine, acest lucru devine din ce în ce mai costisitor. Există, totuși, modalități prin care poți să eviți facturile mari la întreținere.
Facturile la gaz sunt un motiv de stres din în ce mai mare pentru români, mai ales câmnd temperaturile scad și sunt nevoiți să pornească centralele termice. Ei bine, trebuie să afli aceste trucuri pentru a te asigura că nu vei fi nevoit să plătești sume mari la final de lună, din cauza consumului de gaz.
Un pas important este să îți aerisești caloriferele în fiecare sezon. Indiferent dacă sunt noi sau vechi, acestea necesită să fie aerisite de aproximativ două ori pe an. De asemenea, este recomandat să scazi temperatura apei calde, în cazul în care beneficiezi de un termostat.
O altă modalitate prin care să te bucuri de confort termic în casa ta este să îți regleză geamurile termopane. O dată cu trecerea timpului, acestea se uzează, motiv pentru care riști să pierzi multă căldură. Ferestrele nu trebuie neapărat schimbate, dar pot fi reglate foarte ușor.
Cei care dețin o centrală termică în apartamente au beneficiul de a-și seta singuri temperaturile, fără să fie condiționați. Chiar și așa, prețurile pe care trebuie să le plătească lunar la gaz, pe timpul iernii, pot fi destul de mari.
Patru morţi și peste 200 de răniți, după ce o mașină a intrat în mulțime la un târg de Crăciun din Germania: Autoritățile R. Moldova încearcă sa afle dacă printre victime sunt și cetățeni moldoveni
Aura Șova, primele declarații, după ce a câștigat sezonul 12 Vocea României. Ce va face cu premiul cel mare: „Mie nu îmi lipsește nimic. Am un acoperiș deasupra capului, am ce să mănânc”
Maia Sandu le cere ambasadorilor să contribuie la atragerea investițiilor strategice în sectoare de producere, agricultură, energie verde și tehnologiile informaționale: ,,Aderarea la UE, prioritatea primordială a politicii externe"