„Cel mai sângeros” criminal în serie din istoria SUA. Ce a recunoscut, la 78 de ani
Un fost boxer din America, Samuel Little, a devenit, conform presei de peste Ocean, „cel mai sângeros” criminal în serie din istoria SUA. Ajuns la 78 de ani şi încarcerat pe viaţă, bătrânul a dezvăluit că a comis 90 de crime.
În anii 1970-1980 o serie de crime au rămas fără autor. Tiparul era acelaşi, astfel că poliţia a fost convinsă că are de-a face cu un criminal în serie: femei tinere, în general prostituate, erau strangulate.
Au existat mai multe indicii către fostul boxer, două dintre victimele care au reuşit să fugă identificându-l pe Samuel Little. Doar că mărturia acestora nu a fost extrem de credibilă, având în vedere că, pe lângă meseria practicată, erau dependente de droguri.
Samuel Little a fost reţinut în mai multe rânduri, dar în lipsa unor probe concrete a fost eliberat de fiecare dată, procurorii nereuşind să îl ducă în faţa unui juriu.
Anii au trecut, metodele de anchetare au evoluat, astfel că în baza probelor ADN poliţia a stabilit că Samuel Little a ucis trei femei, în perioada 1987-1989.
A fost judecat în 2013 şi condamnat pe viaţă, dar la aproape cinci ani distanţă
A fost arestat ultima dată în 2012 în cadrul unei anchete privind uciderea a trei femei în perioada 1987-1989 în Los Angeles. În închisoare, cuprins poate de remuşcări, fostul pugilist a început să dezvăluie o serie de alte crime. Anchetatorii au fost iniţial reticenţi, anunţă „Le Point”, dar detaliile date erau extrem de precise. Astfel, în ultimele luni s-a ajuns la un număr incredibil, 90 de crime. Acestea au fost comise în perioada 1970-2005, iar Samuel Little devine cel mai sângeros criminal în serie din SUA.
Sursa: digisport.ro
Avertismentul unui membru al Consiliului de Observatori de la „Moldovagaz”: „Există un risc mare ca Moldovagaz să nu mai poată cumpăra gaze. Avem rezerve până la sfârșitul lui decembrie și trebuie să numim administrare externă”
LEGE // Cei care vor „clona” uniformele militarilor sau polițiștilor din R. Moldova riscă amenzi de la 1 000 până la 8 000 de lei
Doar circa 2% din refugiații ucraineni și-au găsit de lucru în R. Moldova: Cei mai mulți au fost angajați în Chișinău și Bălți