Ce COACE Igor Dodon? Un „activist de vază” din Transnistria și bașcanul găgăuz, în biroul de la Președinție
Preşedintele Igor Dodon l-a primit astăzi în biroul său de la Președinție pe așa-zisul deputat al sovietului suprem nerecunoscut al Transnistriei, liderul partidului comunist din stânga Nistrului, Oleg Horjan.
Citește și: Dodon va merge la Tiraspol și își va CERE IERTARE. Ce declarații SCANDALOASE a mai făcut
„Am avut o întâlnire cu unul dintre activiştii civici de vază ai Transnistriei, deputatul Sovietului Suprem Oleg Horjan. În cadrul întâlnirii, am analizat planurile pentru 2018, inclusiv pașii importanți care trebuie să-i facem pentru a contribui la rezolvarea problemelor oamenilor simpli”, a scris Dodon în limba rusă pe pagina sa de Facebook.
Citește și: Krasnoselski amenință din nou Chișinăul: „La RĂZBOI nu există învingători”: „Transnistria, teritoriu rusesc”
De asemenea, Igor Dodon a menționat că a discutat cu Horjan și despre activitatea „Platformei civice pentru fortificarea dialogului şi măsurilor de încredere, iniţiată acum un an, care pe parcursul anului 2017 a contribuit la crearea dialogului la nivelul cercurilor civice şi de afaceri, reprezentanţilor mass-media, desfăşurarea măsurilor sportive şi cultural-distractive, comunicării la nivelul oamenilor simpli de pe ambele maluri ale Nistrului”.
Citește și: Dodon este dispus să recunoască „independența” Transnistriei? Răspunsul acestuia pentru liderul separatist Krasnoselski
Citește și: Dodon este DESFIINȚAT după declarațiile sale „IRESPONSABILE” privind FEDERALIZAREA: „Chișinăul va fi OBLIGAT să achite 6 miliarde USD pentru consumul de gaze”
Tot astăzi, Dodon anunță că s-a întâlnit cu bașcanul Autonomiei Găgăuze, Irina Vlah. Oficial, Dodon și Vlah au abordat „subiecte cu privire la proiectele investiționalele importante care sunt implementate în regiune și despre planurile pentru anul curent”.
De ce se scumpesc gazele? Explicația ministrului Energiei
Guvernul fortifică mecanismul de confiscare a bunurilor infracționale: În premieră este reglementată modalitatea de aducere în republică a bunurilor confiscate ce se află în străinătate: „Vom putea confisca mai rapid mijloacele sechestrate”
CRIZĂ și SCUMPIRI // Federația Rusă apasă „butonul” Transnistria înaintea alegerilor parlamentare din R. Moldova: Ce înseamnă o eventuală sistare a livrărilor de gaze către regiunea transnistreană de la 1 ianuarie 2025