Care ou provine de la găina cea mai sănătoasă. E foarte ușor să-ți dai seama
Atunci când vine vorba de micul dejun, mulți români preferă ouăle. Acestea sunt gustoase, sățioase și oferă un plus de energie. Cei mai mulți dintre noi cumpărăm ouăle de la supermarket și nu avem de unde să știm cât de sănătoasă este găina care l-a făcut. Și totuși, ne putem da seama. Iată cât de simplu este.
Sănătatea este lucrul cel mai de preț pe care-l poți avea. Tocmai din acest motiv este foarte important sa stii ce mănânci și de unde provine mâncarea ta. Te-ai gândit vreodată cât de sănătoasă este găina care a făcut ouăle pe care le consumi,dar ai crezut că este imposibil de aflat acest lucru? Ei bine, atunci ai nimerit unde trebuie.
Cu toate că pare imposibil, acest lucru se poate afla și nu este nevoie de nicio investigație amănunțită. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii atent la detalii. Astfel, gălbenușul de ou este un indicator foarte bun atât asupra calității oului, cât și a stilului de viață al găinii care l-a făcut.
Acest produs sunt foarte gustos și ideal pentru a fi consumat la micul dejun. Nu doar în țara noastră este recunoscut, ci pe tot mapamondul. Cu toate astea, specialiștii ne atrag atenția că nu toate ouăle sunt la fel. Unele sunt sănătoase, în timp ce altele pot fi extrem de dăunătoare.
Așadar, ca să știi dacă oul pe care-l consumi este sănătos trebuie să analizezi foarte bine gălbenușul acestuia. Cel care este închis la culoare, un portocaliu intens, este al unei găini sănătoase.
Cel mai probabil, pasărea a fost crescută într-o fermă, a fost hrănită cu multă verdeață, dar și cu grâne. Potrivit specialiștilor, acest ou este plin de vitamine, grăsimi și este numai bun de consumat.
Un gălbenuș de culoare galbenă indică faptul că găina a fost crescută într-o hală industrială. Cel mai probabil, pasărea nu a trăit în aer liber și nu a beneficiat de un spațiu de deplasare.
Un gălbenuș portocaliu arată că găina a trăit într-un mediu industrial, dar fermele respective au avut dimensiuni care le-au permis păsărilor să se deplaseze. Acest tip este cel mai întâlnit în supermarketurile din România.
Pedepse mai mici pentru corupția demnitarilor? Ministerul Justiției acuză PA de manipulare și inducere în eroare a publicului: „Este regretabil modul tendențios de a justifica rata sentințelor de încetare prin modificările legislative”
TOP ZECE state în care R. Moldova exportă cele mai multe produse: În România vindem aproape o treime din bunurile autohtone, iar SUA îi suflă Rusiei în ceafă
VIDEO // Unii locuitori din Copanca vor să rămână pe ÎNTUNERIC. Aceștia au blocat lucrările de instalare a pilonilor de electricitate, pentru ca localitatea să fie conectată la „Premier Energy”: „Руки прочь! Noi nu vrem lumină, nu am cerut ajutor”